O Odvozu vozu

06.04.2014 15:35

Odvoz vozu zkušenými řidiči

V životě každého řidiče jsou situace, kdy je lepší svěřit řízení vozidla někomu, kdo je momentálně v lepší kondici. Ať už jste požil alkohol nebo vám nedovolí řídit vaše zdravotní situace. Neváhejte a kontaktujte náš dispečink, máme pro vás řešení !

Objednejte si odvoz svého vozu naším řidičem.

Pro váš vůz přijede na vámi zadanou adresu naše posádka  se zkušenými, vyškolenými řidiči, kteří Vás i váš vůz odvezou bezpečně na místo, které si určíte.

Průměrná doba dojezdu našich posádek na území Prahy se pohybuje kolem 15 minut. Tato doba se může lišit v závislosti na dopravní situaci, popřípadě na vytížení našich posádek.

 

OBJEDNÁVEJTE

Pokud využijete naší služby, nemusíte nekonečně dlouho čekat v dešti nebo v zimě na ulici a vyhlížet, zda se již blíží Vámi objednaný vůz.
V klidu se můžete dále bavit s přáteli. Budeme Vás kontaktovat 5 minut před přistavením našeho vozu.

 

Odvoz vozu i s řidičem je levnější než běžné taxi

Odvozy vozu nabízíme za vynikající cenu.
Cenu za odvoz vozu na větší vzdálenost si snadno vypočítáte podle ceníku odvozu vozu.

Naše cena je stanovena paušálně za 0 - 8 km v ceně 240kč. Za každý další započatý kilometr je účtována částka 20kč. V případě že pro vaše vozidlo pojedeme mimo území Hlavního města Prahy, bude účtován jednorázový příplatek ve výši 90kč. Za každou započatou 1 minutu čekání, účtujeme 5kč.  Ať již při pozdním příchodu zákazníka k vozu, nebo například zastávce na benzinové stanici, výstup a nástup dalších osob do vozu, stání v kolonách nebo na semaforech a v dalších situacích, které náš řidič nemohl ovlivnit.

 

Zajistíme odvoz jakéhokoliv typu vozidla

Máme bohaté zkušenosti s odvozem všech typů vozů. Naši řidiči nemají problém odvézt vůz jakékoli velikosti, značky či typu pohonu. Taktéž si poradí jak s manuálním tak automatickým řazením. V případě příznivých klimatických podmínek a po následné domluvě s dispečinkem je možno odvézt i Váš motocykl libovolného obsahu motoru. Pro více informací kontaktujte náš dispečink.
 

 

Pečujeme o bezpečnost silničního provozu, nechceme aby lidé jezdili pod vlivem alkoholu

Nadace besip